Intro

De activiteiten voor seizoen 2019-2020 zijn vanaf begin mei beschikbaar voor leden bij Activiteit zien en kiezen.
Nieuwe leden kunnen vanaf 1 juli inschrijven.
​Daarna kunt u uw activiteit kiezen.

De Kreatieve Groep Weesp organiseert doorlopende activiteiten en korte workshops en -voor leden- feestjes en andere leuke evenementen.

Doorlopende activiteiten zijn een heel seizoen op een avond per week. Dit seizoen loopt van half september tot half mei. Je hebt in principe een vaste avond. Mensen met onregelmatige diensten kiezen hun favoriete avond, maar kunnen indien nodig en mogelijk uitwijken naar dezelfde techniek op een andere avond.

Meld je aan bij www.kgweesp.nl, het lidmaatschap is gratis.
Pas nadat je aanmelding geaccepteerd is en je online hebt ingelogd bij het Mijn-KGW deel, kun je je seizoenactiviteit kiezen.
De contributie voor een seizoenactiviteit bestaat uit een basis bedrag plus een bijdrage in de techniekkosten. Het basis lidmaatschap is dit seizoen 130 euro. De techniekbijdrage hangt af van de activiteit en varieert van 0 tot 24 euro.

Betaling kan via IDEAL bij aanmelden. Je kunt ook meteen na de betaling zien dat je bij de activiteit ingeschreven staat (bij Mijn-KGW -> Activiteit zien en kiezen). Bij andere betalingswijzen zie je dat pas na verwerking door de bank en door onze penningmeester en ledenadministratie

Workshops worden vaak in het najaar en in het voorjaar georganiseerd. Zie menu Workshops voor de details.

Onze sponsoren