Koken door Mannen


Koken is niet alleen een bezigheid voor vrouwen. De bekendste koks zijn immers vaak mannen. Dit is een ideale activiteit voor mannen die willen leren koken, maar is zeker ook geschikt voor de gevorderde kok. Stap voor stap worden universele gerechten bereid uit diverse keukens. Koken is een vak waarin ambacht en kunst niet ver van elkaar verwijderd zijn.

Het belangrijkste is om vooral onder mannen gezellig te koken.

De bereide gerechten worden niet ter plekke geconsumeerd, maar worden meegenomen naar huis. Een mooie manier om familie en/of vrienden te verrassen met een smakelijk gerecht.


Begeleider:            Wim Gijben

Tijd:                         Dinsdagavond

Aantal plaatsen:    8

Benodigdheden:   wordt voor de 1e bijeenkomst gemaild

Contributie + techniekkosten: € 125,-Koken Internationaal


Koken is een activiteit die zeker via de tv ontzettend populair is geworden. Het is een lekkere, maar ook een gezellige bezigheid.
Koken internationaal is voor de beginner als voor de gevorderde mannelijke of vrouwelijke deelnemer. De bereide gerechten worden niet ter plekke geconsumeerd, maar worden meegenomen naar huis.
Zowel op woensdagavond als donderdagavond  wordt een internationale culinaire reis gemaakt langs de verschillende continenten. Alles tussen Noordpool en Zuidpool en van voorgerecht tot nagerecht passeert de revue.
Gedurende het seizoen worden workshops georganiseerd waarin speciale technieken worden gedemonstreerd als fileren en roken.


Begeleiders:           Eileen Mehciz  Ilona v.d.Enden (woensdag)

                                 Doret van Asselt (donderdag)

Tijd:                          Woensdag- & donderdagavond

Aantal plaatsen:     8 per avond

Benodigdheden:    wordt voor de 1e bijeenkomst gemaild

Contributie + techniekkosten: € 140,-

Onze sponsoren