Koken Internationaal


Koken is een activiteit die zeker via de tv ontzettend populair is geworden. Het is een lekkere, maar ook een gezellige bezigheid.
Koken internationaal is voor de beginner als voor de gevorderde mannelijke of vrouwelijke deelnemer. De bereide gerechten worden niet ter plekke geconsumeerd, maar worden meegenomen naar huis.
Zowel op woensdagavond als donderdagavond  wordt een internationale culinaire reis gemaakt langs de verschillende continenten. Alles tussen Noordpool en Zuidpool en van voorgerecht tot nagerecht passeert de revue.
Gedurende het seizoen worden workshops georganiseerd waarin speciale technieken worden gedemonstreerd als fileren en roken.


Begeleiders:           Eileen Mehciz en Henriëtte Beckers (NIEUW, dinsdag)

                                Ilona v.d.Enden (woensdag)

                                 Doret van Asselt (donderdag)

Tijd:                          Dinsdag-, woensdag- & donderdagavond (gerucht: ook maandag komt?!)

Aantal plaatsen:     8 per avond

Benodigdheden:    wordt voor de 1e bijeenkomst gemaild

Contributie + techniekkosten: € 140,-

Onze sponsoren