Digitale Fotografie

Beginners

Tegenwoordig heeft iedereen wel te maken met digitale fotografie. Op bijna elke mobiele telefoon zit wel een digitale camera of je hebt een digitale camera.
Deze activiteit is bedoeld voor degene die meer wil weten over de techniek van het nemen van digitale foto’s. Allereerst is hiervoor nodig een spiegelreflexcamera, omdat deze camera alle functies bezit om deze techniek het best uit te oefenen. Zoals het instellen van de sluitertijd, diafragma, de witbalans en de isowaarde. Tijdens deze activiteit wordt je begeleid in het omgaan met deze functies, de techniek van het nemen van foto’s, maar ook kan men worden begeleid in digitale fotobewerkingen op de computer. Voorop staat de kunst van het fotograferen in een gezellige en ontspannen sfeer.

Gevorderden

Deze activiteit is het vervolg van digitale fotografie beginners. Uiteraard zal de basiskennis herhaald worden, maar vervolgens zal de kennis van de digitale fotografie worden verdiept. Er zal meer op details en specifieke onderwerpen worden ingegaan. In het bijzonder de zwart-wit fotografie, de macrofoto, het beeldverhaal, portretfoto’s en lichttechniek. De kennismomenten zitten in de uitvoering van de opdrachten en het bespreken hiervan. Van de deelnemers wordt een actieve rol verwacht om kennis en vragen met elkaar te delen. In een gezellige en ontspannen sfeer worden ieders ervaring uitgewisseld.


Begeleiders                   : Linda Kijzer & Arend Mesman
Tijd                                : Maandagavond

Aantal plaatsen             : 15
Aantal bijeenkomsten   : 1 x per maand met de mogelijkheid voor een extra avond voor aanvullende info.
Benodigdheden             : Spiegelreflexcamera en/of systeemcamera

Kosten                           :  € 130,-  (Contributie € 30 + Activiteit € 100)

Onze sponsoren