Overige activiteiten

Extra: feestjes en muziek

Elk seizoen organiseert de evenementencommissie in het fort het Nieuwjaarsfeest en een aantal gezellige avonden voor alle leden. Meestal wordt hier een thema aan verbonden.

Ook organiseren de gitaargroepen regelmatig jamsessies in het fort. Daar zit vaak ook een hapje bij.

Wanneer en hoe laat zal via het publicatiebord, posters en de website kenbaar worden gemaakt.Overige Activiteiten

Schoonmaak door het jaar heen

Om de kosten van de activiteiten zo laag mogelijk te houden vragen we van onze leden naast de jaarlijkse schoonmaak om 1 à 2 keer per seizoen te helpen het fort schoon te houden. Hiervoor wordt een speciaal rooster opgestuurd naar de leden zodat elk lid aan de beurt komt.
Als de avond niet uitkomt dan vragen wij u contact op te nemen met iemand anders op de lijst die kan invallen en dat u op een andere datum schoonmaakt. Het is een kleine tegenprestatie zodat iedereen zijn of haar activiteit kan uitoefenen. De dagelijkse schoonmaak houdt nog geen half uurtje werk in.

Overigens: je hebt hiervoor accoord gegeven bij je inschrijving.
Voor vragen hierover kunt u terecht bij onze schoonmaak-coördinator Truus de Korte (contactgegevens staan in de adressenlijst Commissies).

De recentste lijsten zijn hier:
                  https://www.kgweesp.nl/mijn-kgw/documenten-voor-leden

Jaarlijkse grote schoonmaak

Dit jaar    maandag 8 mei 2017 t/m donderdag 11 mei 2017

Tijdens de jaarlijkse grote schoonmaak zijn er dus geen activiteiten! Alle leden worden geacht om mee te helpen en alle KGW locatieruimtes schoon te maken voor de grote vakantie.

Bargebruik


De bar wordt gerund door de barcommissie, hoewel hier geen sprake is van een techniekbeoefening is het voor de KGW een hele belangrijke activiteit. Het is de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een drankje. 

De consumpties worden alleen verstrekt via een consumptie kaart die verkrijgbaar is à € 9,00 aan de bar. Voor de aanvang van de activiteiten kan er een kopje koffie of thee worden genuttigd. 

Na 21.00 uur worden er ook alcoholische dranken geschonken. Dus na alle inspanningen van de avond kan er lekker gekletst worden in een ontspannen en gezellige sfeer. Om 23.30 uur sluit de bar. De bartenders zijn allemaal vrijwilligers die de hele avond voor u klaar staan en wij vragen u ze met wederzijds respect te behandelen. Het is een absolute must om de bar draaiende te houden, want alle barinkomsten worden rechtstreeks gebruikt om de activiteiten op financieel vlak te ondersteunen.

FranseAvond2014-1.jpg
Feest voorbereidingen
20151018-Jam-gitaar-2014.jpg
Gitaar Jam sessions
stofzuigeres.jpg
Even stofzuigen
man-schoonmaken.jpg
En soppen

Onze sponsoren