Overige activiteiten

Extra: feestjes en muziek

Elk seizoen organiseert de evenementencommissie in het fort het Nieuwjaarsfeest en een aantal gezellige avonden voor alle leden. Meestal wordt hier een thema aan verbonden.

Ook organiseren de gitaargroepen regelmatig jamsessies in het fort. Daar zit vaak ook een gratis hapje bij.

Wanneer en hoe laat zal via het publicatiebord, posters en de website kenbaar worden gemaakt.Overige Activiteiten


Schoonmaak van het fort

In onze vereniging kunnen we voor weinig geld (circa 3 euro per avond) een jaar lang onze favoriete hobby uitoefenen. Probeer maar eens zo iets bij een commerciele aanbieder te vinden; je betaalt het 10-voudige. Een van de manieren waarop we de prijs zo laag kunnen houden is dat we zelf ons fort schoonhouden. Onze eigen nis houden we regelmatig bij.
De toiletten worden wel door een externe bedrijf bijgehouden.

Schoonmaken door het jaar heen

Om de kosten van de activiteiten zo laag mogelijk te houden vragen we van onze leden naast de jaarlijkse schoonmaak om 1 à 2 keer per seizoen te helpen het fort schoon te houden. Hiervoor wordt een speciaal rooster opgestuurd naar de leden zodat elk lid aan de beurt komt.
Als de avond niet uitkomt dan vragen wij u ZELF contact op te nemen met iemand anders op de lijst die kan invallen of met wie je kunt ruilen. Het is een kleine tegenprestatie zodat iedereen zijn of haar activiteit kan uitoefenen. De dagelijkse schoonmaak houdt nog geen half uurtje werk in.

Je hebt hiervoor accoord gegeven bij je inschrijving.
Voor vragen hierover kunt u terecht bij onze schoonmaak-coördinator Truus de Korte (contactgegevens staan in de adressenlijst Commissies).

De recentste lijsten zijn hier vanaf eind september:
                  https://www.kgweesp.nl/mijn-kgw/documenten-voor-leden

Jaarlijkse grote schoonmaak

Dit jaar maandag 16 mei 2022 t/m donderdag 19 mei 2022

Tijdens de jaarlijkse grote schoonmaak zijn er dus geen activiteiten! Alle leden helpen mee om hun nis en alle KGW locatieruimtes schoon te maken voor de grote vakantie.

Bargebruik


De bar wordt gerund door de barcommissie, hoewel hier geen sprake is van een techniekbeoefening is het voor de KGW een hele belangrijke activiteit. Het is de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een drankje. 

De consumpties worden alleen verstrekt via een consumptie kaart die verkrijgbaar is à € 9,00 aan de bar. Voor de aanvang van de activiteiten kan er een kopje koffie of thee worden genuttigd. 

Na 21.00 uur worden er ook alcoholische dranken geschonken. Dus na alle inspanningen van de avond kan er lekker gekletst worden in een ontspannen en gezellige sfeer. Om 23.30 uur sluit de bar. De bartenders zijn allemaal vrijwilligers die de hele avond voor u klaar staan en wij vragen u ze met wederzijds respect te behandelen. Het is een absolute must om de bar draaiende te houden, want alle barinkomsten worden rechtstreeks gebruikt om de activiteiten op financieel vlak te ondersteunen.

FranseAvond2014-1.jpg
Feest voorbereidingen
20151018-Jam-gitaar-2014.jpg
Gitaar Jam sessions
stofzuigeres.jpg
Even stofzuigen
man-schoonmaken.jpg
En soppen

Onze sponsoren