KGW voorlopig niet open


Nu het aantal Covid-19  besmettingen op een hoog niveau in Nederland blijft en de regering de lock down in ieder geval tot 9 februari heeft verlengd, zal het duidelijk zijn dat de KGW ook de komende weken nog gesloten zal blijven. Wat er daarna gebeurt is ook nog volslagen onduidelijk; een verlenging van de lock down mogen we zeker niet uitsluiten. Het bestuur van de KGW heeft besloten om het weer starten van de activiteiten te koppelen aan de heropening van de horeca, en dan specifiek aan de heropening van de restaurants. Ongetwijfeld zal deze heropening niet de eerste verzachtende maatregel van de huidige lock down zijn. We schreven het al eerder: kunnen we überhaupt dit seizoen nog open? Wisten we het maar! Begin februari gaan we, als bestuur, weer om de (digitale) tafel zitten en kijken hoe de situatie er dan voorstaat. We hopen er het beste van, maar vrezen dat pas in september, bij de aanvang van het nieuwe seizoen, de deuren weer open zullen kunnen.

Tot dan, blijf gezond allemaal.

Het bestuur van de KGW

Kreatieve Groep Weesp

De Kreative Groep Weesp is een unieke vereniging in Nederland. De KGW bestaat al ruim 40 jaar!

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om haar of zijn talenten op het creatieve vlak ontdekken of te ontwikkelen. Er zijn meer dan 22 verschillende activiteiten, dus er valt wat te kiezen!

De KGW is een prachtige vereniging van leden en vrijwilligers (begeleiders, bestuur, bartenders, etc.) die samen op doordeweekse avonden zorgen voor een levendige sfeer en fraaie werkstukken creëren.
​Kortom: we maken er wat moois van in dat Fort!

KGW Nieuws

Agenda

No upcoming events

BestuursBlog
Onze sponsoren