KGW dit seizoen niet open

Het bestuur heeft een punt achter dit seizoen gezet. Aan het begin van het seizoen hadden we goede hoop dat het met de toen genomen maatregelen (afstand houden, spatschermen, eenrichtingverkeer, etc.) mogelijk zou zijn om op beperkte wijze creatief en gezellig in het Fort bezig te zijn, maar al na een paar weken werd duidelijk dat zelfs dat een illusie was - Covid-19 had ons in een wurggreep en geeft zich voorlopig nog niet gewonnen. 

Onder invloed van het mooiere zomerweer en, meer nog, doordat een ieder die dat wil zal zijn gevaccineerd, zullen we de komende maanden ongetwijfeld zien dat het aantal besmettingen sterk zal afnemen.

We gaan de komende weken inventarisen hoe de vrijwilligers staan tegenover het weer opstarten van de KGW in september. Indien nodig gaan we natuurlijk ook op zoek naar vervangende begeleiders.

Zodra duidelijk is dat we inderdaad in september weer kunnen beginnen, daarbij natuurlijk rekening houdend met de beperkende maatregelen die er eventueel nog van toepassing zijn, zullen we jullie hierover informeren en laten weten hoe je je voor het nieuwe seizoen kunt inschrijven. Voor nu nog even geduld op dat punt.

Tot dan, blijf gezond allemaal.

Het bestuur van de KGW

Kreatieve Groep Weesp

De Kreative Groep Weesp is een unieke vereniging in Nederland. De KGW bestaat al ruim 40 jaar!

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om haar of zijn talenten op het creatieve vlak ontdekken of te ontwikkelen. Er zijn meer dan 22 verschillende activiteiten, dus er valt wat te kiezen!

De KGW is een prachtige vereniging van leden en vrijwilligers (begeleiders, bestuur, bartenders, etc.) die samen op doordeweekse avonden zorgen voor een levendige sfeer en fraaie werkstukken creëren.
​Kortom: we maken er wat moois van in dat Fort!

KGW Nieuws

Agenda

Geen aanstaande evenementen

BestuursBlog
Onze sponsoren