Seizoen 2023-2024

Het nieuwe 2022 en 2023 is (bijna) afgelopen en de inschrijving voor het nieuwe seizoen gaat van start voor de bestaande leden en vanaf 1 juli ook voor nieuwe leden. Op 9 september is het Open Monumentendag, dus vanaf maandag 11 september start het seizoen. Helaas hebben we het bedrag voor de activiteiten met 10 euro en van sommige activiteiten ook de techniekkosten moeten verhogen. Nieuwe leden kunnen zich vanaf 1 juli aanmelden bij de KGFW via "Wordt nu lid!"

Voor houders van een Amsterdamse stadspas met groene stip is het zeer aantrekkelijk om lid te worden van de KGW; in samenwerking met de gemeente Amsterdam kunnen we de stadspashouders het lidmaatschap en deelname aan één activiteit aanbieden voor maar €20. Heb je een stadpas met groene stip en wil je deelnemen aan één van de activiteiten van de KGW, dan kun je je vanaf 1 juli inschrijven via "Inschrijven voor stadspashouders".

Voor nu: een heel fijn nieuw seizoen allemaal.

namens het bestuur van de KGW
Willem Hilders

Kreatieve Groep Weesp

De Kreatieve Groep Weesp is een unieke vereniging in Nederland. De KGW bestaat al ruim 40 jaar!

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om haar of zijn talenten op het creatieve vlak ontdekken of te ontwikkelen. Er zijn meer dan 22 verschillende activiteiten, dus er valt wat te kiezen!

De KGW is een prachtige vereniging van leden en vrijwilligers (begeleiders, bestuur, bartenders, etc.) die samen op doordeweekse avonden zorgen voor een levendige sfeer en fraaie werkstukken creëren.
​Kortom: we maken er wat moois van in dat Fort!


ENGLISH SPEAKERS:

This website is in Dutch. Many of our volunteers speak some English, but a number do not, at least not at a level to guide you through an activity completely. In addition, the language in the activity-groups will mainly be Dutch. So please consider membership of our club carefully if you are not able to understand Dutch at a basic level.
When you want to become a member please make the effort to translate the texts on this website about becoming a member ("wordt nu lid!") and about the content of our activities. Most of these are NOT courses but self-learning activities, guided by an experiemced person or (former) professional in the art.

KGW nieuws

9 september Open dag foto's

9 september Open dag foto's

De Open (monumenten) dag 2023 werd weer heel druk bezocht, mede dankzij de mooie...


Gitaarspelen iets voor jou? Nu gratis 3 maanden op proef

    Gitaarspelen voor beginners of voor de middengroepen WIL JE WETEN OF DIT IETS...


Nieuwe kookgroep woensdag

Nieuwe kookgroep woensdag

Creatief koken met Peter: Koken is leuk. Experimenteren is leuk. Experimenteren...

Agenda

Geen aanstaande evenementen

Kookblog
Je wordt doorgeschakeld naar de website van de kookgroepen:
​​​​​​​Kookactiviteiten en Recepten


BestuursBlog


Onze sponsoren