KGW dicht tot het eind van het jaar


Het aantal Covid-19  besmettingen blijft helaas op een hoog niveau in Nederland; vooralsnog hebben de genomen maatregelen nog niet geleid tot de afname van het aantal besmettingen. Hopelijk gaat dat de komende tijd wel zijn beslag krijgen, maar voor het aantal nieuwe besmettingen op een substantieel lager niveau uitkomt, moeten we zeker nog een aantal weken geduld hebben. Hoewel de overheidsmaatregelen momenteel niet van ons eisen dat de activiteiten van de KGW stil blijven liggen, menen we dat het toch onverstandig is om nu weer te beginnen. Het bestuur had het liever anders gezien; zeker ook omdat we geen "harde" datum kunnen aangeven waarop we wel weer aan de slag kunnen. Ergens in november of december of wordt het nog later? Kunnen we überhaupt dit seizoen nog open? Wisten we het maar! We hebben nu besloten om tot het eind van het jaar de activiteiten op te schorten. Natuurlijk hopen we dat we aangenaam worden verrast en dat het aantal besmettingen sneller naar beneden gaat dan het zich nu laat aanzien. Als dat zo is zullen we niet nalaten om het Fort weer zo snel mogelijk te openen. 

Blijf gezond allemaal en hopelijk tot spoedig.

Het bestuur van de KGW

Kreatieve Groep Weesp

De Kreative Groep Weesp is een unieke vereniging in Nederland. De KGW bestaat al ruim 40 jaar!

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om haar of zijn talenten op het creatieve vlak ontdekken of te ontwikkelen. Er zijn meer dan 22 verschillende activiteiten, dus er valt wat te kiezen!

De KGW is een prachtige vereniging van leden en vrijwilligers (begeleiders, bestuur, bartenders, etc.) die samen op doordeweekse avonden zorgen voor een levendige sfeer en fraaie werkstukken creëren.
​Kortom: we maken er wat moois van in dat Fort!

KGW Nieuws

Expositie Synagoge geannuleerd, jammer

We hadden voor onze jaarlijkse expositie in de Synagoge datums geprikt in...

BestuursBlog
Onze sponsoren