We zijn optimistisch over de start van het nieuwe seizoen

De Covid-cijfers gaan nu echt de goede kant op, de beperkende maatregelen worden steeds verder afgeschaald en dus groeit de hoop dat we vanaf september weer "gewoon" in het Fort aan de slag kunnen. Een inventarisatie onder de begeleiders laat zien dat de meesten weer staan te trappelen om te beginnen; lekker weer creatief bezig zijn, met elkaar babbelen en genieten van een drankje aan de bar. Of dit ook allemaal weer zal gebeuren, weten we natuurlijk nog niet, maar het bestuur richt zich nu op het starten van het nieuwe seizoen meteen na de Open Monumentendag (tweede zaterdag in september).

Voor de huidige leden van de KGW (en de leden die een jaartje hebben afgehaakt i.v.m. Corona) zullen we de inschrijving voor het nieuwe seizoen naar alle waarschijnlijkheid starten op 1 augustus. We willen hier tot dan mee wachten, omdat we dan hopelijk ook duidelijkheid hebben over de anderhalve meter maatregel. Het al dan niet van kracht zijn van die maatregel bepaald nl. hoeveel deelnemers we per groep kunnen toelaten en of we de barruimte kunnen gebruiken of toch weer moeten terugvallen op de grote zaal. Zodra we de inschrijving openen, zullen we dat op deze website melden en zullen de leden daarvan middels een e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Inschrijvingen voor niet leden zal een paar weken later worden opengesteld (mits er natuurlijk ruimte is om nieuwe leden te verwelkomen).

De meesten van ons, ook het bestuur, gaan nu eerst genieten van het stukje extra vrijheid en mogelijk van een welverdiende vakantie.

Hopelijk allemaal tot over een paar maanden in het Fort, en tot dan, blijf gezond allemaal.

Het bestuur van de KGW

Kreatieve Groep Weesp

De Kreative Groep Weesp is een unieke vereniging in Nederland. De KGW bestaat al ruim 40 jaar!

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om haar of zijn talenten op het creatieve vlak ontdekken of te ontwikkelen. Er zijn meer dan 22 verschillende activiteiten, dus er valt wat te kiezen!

De KGW is een prachtige vereniging van leden en vrijwilligers (begeleiders, bestuur, bartenders, etc.) die samen op doordeweekse avonden zorgen voor een levendige sfeer en fraaie werkstukken creëren.
​Kortom: we maken er wat moois van in dat Fort!

KGW Nieuws

Inschijven voor komend seizoen

Inschijven voor komend seizoen

Voor de huidige leden van de KGW (en de leden die een jaartje hebben afgehaakt...

Agenda

Geen aanstaande evenementen

BestuursBlog
Onze sponsoren