De tweede helft van het  seizoen ....

Een nieuw jaar, maar nog steeds speelt Corona ons parten.

Het is nog steeds onduidelijke wanneer we de tweede helft van het seizoen 2021-2022 kunnen gaan aftrappen. Op de persconferentie van vrijdag 14 januari werden wel enkele versoepelingen aangekondigd, maar de horeca gaat vooralsnog niet open. Daar we als KGW de richtlijnen volgen die gelden voor de horeca, betekent dat dus ook dat we nog niet kunnen openen. We willen graag anders, maar het zij zo.

Op dinsdag 25 januari is er opnieuw een persconferentie van premier Mark Rutte en minister Ernst Kuipers en we hopen, of eigenlijk gaan we ervan uit, dat er dan ook voor de horeca versoepelingen worden aangekondigd, zodat ook de KGW z'n activiteiten weer kan laten beginnen. Vooralsnog mikken we op een heropening van het Fort op maandag 31 januari.

We houden jullie op de hoogte.

Het bestuur van de KGW

Kreatieve Groep Weesp

De Kreatieve Groep Weesp is een unieke vereniging in Nederland. De KGW bestaat al ruim 40 jaar!

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om haar of zijn talenten op het creatieve vlak ontdekken of te ontwikkelen. Er zijn meer dan 22 verschillende activiteiten, dus er valt wat te kiezen!

De KGW is een prachtige vereniging van leden en vrijwilligers (begeleiders, bestuur, bartenders, etc.) die samen op doordeweekse avonden zorgen voor een levendige sfeer en fraaie werkstukken creëren.
​Kortom: we maken er wat moois van in dat Fort!


ENGLISH SPEAKERS:

This website is in Dutch. Many of the volunteers speak some English, but a number do not, at least not at a level to guide you through an activity completely. In addition, the language in the activity-groups will mainly be Dutch. So please consider membership of our club carefully if you are not able to understand Dutch at a basic level.

KGW Nieuws

Vervolg lockdown

Vervolg lockdown

Ondanks wat versoepelingen van de coronamaatregelen blijven de meeste locaties,...


Penningmeester gezocht

Penningmeester gezocht

De KGW zoekt een penningmeester Ben Hulskramer zal in voorjaar 2022 na 6 jaar...

Agenda

Geen aanstaande evenementen

Kookblog
​​​​​​​Kookactiviteiten en Recepten


BestuursBlog


Onze sponsoren