Het nieuwe seizoen is begonnen!

Op zaterdag 11 september was het KGW onderkomen in het Fort voor het eerst in tijden weer geopend. Traditioneel was de Open Monumentendag weer het startschot voor het nieuwe seizoen. Bijna 200 bezoekers kwamen een kijkje nemen in het Fort en onder hen waren ook een aantal bezoekers die zich hebben opgegeven als nieuw lid van de KGW. Al met al was het een zeer geslaagde en gezellige dag.

Maandag 13 september beginnen dan de activiteiten weer. Vooralsnog zullen we nog rekening moeten houden met de Corona-maatregelen, dus houden we afstand, blijven de spatschermen in gebruik, de raampjes open voor de ventilatie, enz. Hopelijk zullen we in de loop van het seizoen verdere versoepelingen tegemoet mogen zien.

Er zijn nog steeds een aantal activiteiten waar ruimte is voor nieuwe (of oude) leden; kijk op https://overzicht.kreatievegroepweesp.nl voor een actueel overzicht van welke activiteiten nog ruimte hebben om nieuwe deelnemers te verwelkomen. Dus als je nog geen lid van de KGW bent en zin hebt om je creatieve talenten tot ontplooiing te brengen, dan zijn er nog mogelijkheden; we verwelkomen je graag als nieuw lid.

Het bestuur van de KGW

Kreatieve Groep Weesp

De Kreatieve Groep Weesp is een unieke vereniging in Nederland. De KGW bestaat al ruim 40 jaar!

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om haar of zijn talenten op het creatieve vlak ontdekken of te ontwikkelen. Er zijn meer dan 22 verschillende activiteiten, dus er valt wat te kiezen!

De KGW is een prachtige vereniging van leden en vrijwilligers (begeleiders, bestuur, bartenders, etc.) die samen op doordeweekse avonden zorgen voor een levendige sfeer en fraaie werkstukken creëren.
​Kortom: we maken er wat moois van in dat Fort!


ENGLISH SPEAKERS:

This website is in Dutch. Many of the volunteers speak some English, but a number do not, at least not at a level to guide you through an activity completely. In addition, the language in the activity-groups will mainly be Dutch. So please consider membership of our club carefully if you are not able to understand Dutch at a basic level.

KGW Nieuws

BestuursBlog
Onze sponsoren