Inschrijven seizoen 2022-2023

De KGW is nu even met zomervakantie; even genieten van het (hopelijk) mooie weer en voor velen natuurlijk ook even helemaal tot rust komen en genieten van een mooie vakantie in binnen- of buitenland.

Het nieuwe seizoen begint weer traditioneel op de jaarlijkse Open Monumentendag, dit jaar op zaterdag 10 september. Inschrijven voor het nieuwe seizoen is voor bestaande leden al een tijdje geopend en vanaf 1 juli kunnen ook nieuwe leden zich bij de KGW aanmelden op op Wordt nu lid! 

Voor houders van een Amsterdamse stadspas met groene stip is het nu zeer aantrekkelijk om lid te worden van de KGW; in samenwerking met de gemeente Amsterdam kunnen we de stadspashouders het lidmaatschap en deelname aan één activiteit aanbieden voor maar €20. Hewb je een stadpas met groene stip en wil je deelnemen aan één van de activiteiten van de KGW, dan kun je je vanaf 1 juli inschrijven op Inschrijven voor stadspashouders.

Voor nu: een hele fijne zomer allemaal.

Het bestuur van de KGW

Kreatieve Groep Weesp

De Kreatieve Groep Weesp is een unieke vereniging in Nederland. De KGW bestaat al ruim 40 jaar!

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om haar of zijn talenten op het creatieve vlak ontdekken of te ontwikkelen. Er zijn meer dan 22 verschillende activiteiten, dus er valt wat te kiezen!

De KGW is een prachtige vereniging van leden en vrijwilligers (begeleiders, bestuur, bartenders, etc.) die samen op doordeweekse avonden zorgen voor een levendige sfeer en fraaie werkstukken creëren.
​Kortom: we maken er wat moois van in dat Fort!


ENGLISH SPEAKERS:

This website is in Dutch. Many of our volunteers speak some English, but a number do not, at least not at a level to guide you through an activity completely. In addition, the language in the activity-groups will mainly be Dutch. So please consider membership of our club carefully if you are not able to understand Dutch at a basic level.
When you decide to become a member please make the effort to translate the texts on this website about becoming a member ("wordt nu lid!") and about the content of our activities. Most of these are NOT courses but guided self-learning activities.

Agenda

1
jul
Start van inschrijving als nieuw lid
  • Gebeurtenis
  • kgweesp.nl
25
aug
Verenigingenmarkt op het Sluis- en bruggenfeest
  • Gebeurtenis
  • Weesp centrum
10
sep
Expositie op Open Monumentendag
  • Gebeurtenis
  • fort souterrain
12
sep
Start van het KGW seizoen
  • Gebeurtenis
  • fort souterrain alle ruimtes
5
dec
Sinterklaasavond KGW gesloten
  • Gebeurtenis
  • fort souterrain geheel

KGW nieuws

Kookblog
Je wordt doorgeschakeld naar de website van de kookgroep:
​​​​​​​Kookactiviteiten en Recepten


BestuursBlog


Onze sponsoren