Het nieuwe seizoen is begonnen!

Eindelijk, eindelijk, stijgen er weer allerlei geluiden en heerlijke (kook)geuren op uit het Fort .... het is duidelijk, de KGW is weer begonnen! Het is weer een drukte van komende en gaande creatievelingen, er wordt nog volop bijgepraat, want velen hebben elkaar een jaar niet gezien.

Vanaf maandag 27 september is de bar weer "gewoon" open en zal de gezelligheid alleen nog maar verder toenemen. Natuurlijk dienen we ons wel te houden aan de maatregel dat het KGW-deel van het Fort alleen betreden kan worden door hen die in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs en zullen we nog een paar basis-regels in acht moeten nemen: dus hoesten/niezen in je elleboog, thuisblijven als je Corona-gerelateerder verschijnselen hebt, regelmatig je handen wassen/ontsmetten en de raampjes open voor de ventilatie. Ook zullen er spatschermen aanwezig zijn, die de leden die daar behoefte aan hebben bij de activiteiten kunnen gebruiken. Bijna is alles weer zoals het was voor Corona.

Er zijn nog een beperkt aantal activiteiten waar ruimte is voor nieuwe (of oude) leden; kijk op https://overzicht.kreatievegroepweesp.nl voor een actueel overzicht van welke activiteiten nog ruimte hebben om nieuwe deelnemers te verwelkomen. Dus als je nog geen lid van de KGW bent en zin hebt om je creatieve talenten tot ontplooiing te brengen, dan zijn er nog mogelijkheden; we verwelkomen je graag als nieuw lid.

Het bestuur van de KGW

Kreatieve Groep Weesp

De Kreatieve Groep Weesp is een unieke vereniging in Nederland. De KGW bestaat al ruim 40 jaar!

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om haar of zijn talenten op het creatieve vlak ontdekken of te ontwikkelen. Er zijn meer dan 22 verschillende activiteiten, dus er valt wat te kiezen!

De KGW is een prachtige vereniging van leden en vrijwilligers (begeleiders, bestuur, bartenders, etc.) die samen op doordeweekse avonden zorgen voor een levendige sfeer en fraaie werkstukken creëren.
​Kortom: we maken er wat moois van in dat Fort!


ENGLISH SPEAKERS:

This website is in Dutch. Many of the volunteers speak some English, but a number do not, at least not at a level to guide you through an activity completely. In addition, the language in the activity-groups will mainly be Dutch. So please consider membership of our club carefully if you are not able to understand Dutch at a basic level.

KGW Nieuws

Avond lockdown

Avond lockdown

Omdat de coronabesmettingen nog blijven toenemen, en de landelijke maatregelen...

Kookblog
​​​​​​​Kookactiviteiten en Recepten


BestuursBlog
Onze sponsoren