Begeleider-vrijwilliger

Onze vereniging draait op veel vrijwilligers, meer dan zestig. Het begint met begeleiders voor elke activiteit. Verder is er een bestuur, elke clubavond zijn er barkeepers, organiseren ze feesten, schoonmaakwerk, workshops, doen ze de boekhouding en nog veel meer.
Wanneer je een groep of workshop begeleidt, dan wordt je wel lid van de vereniging, maar natuurlijk betaal je geen contributie of activiteitskosten voor die begeleiding.
Wel krijg je met het lidmaatschap stemrecht in de vereniging en toegang tot de bar en andere activiteiten en workshops. Wanneer je voor jezelf nog een andere KGW activiteit wil doen; dan krijg je 50% korting op de activiteitskosten.

Wanneer je een andere vrijwillige activiteit doet binnen de KGW zoals bestuurslid, bartender (dus niet de jaarlijkse schoonmaakklusjes) krijg je korting op je activiteitskosten. En natuurlijk nog meer vrijwilligers-voordelen, zoals het Dankjewel Diner.

En wij willen graag je contactgegevens in de ledenadministratie.
Wil je jezelf als nieuwe begeleider of vrijwilliger dus wel inschrijven, bij menu -> Wordt nu lid! of dit doorgeven per e-mail aan ledenadmie@kgweesp.nl.
Boek dus niet de activiteit die je begeleidt, dan gaat het geld kosten ;-)

Bij voorbaat dank,

Bestuur KGW

nul-euro.jpg

Onze sponsoren