Activiteiten

De Kreatieve Groep Weesp organiseert activiteiten voor het hele seizoen en daarnaast korte workshops.


Doorlopende activiteiten zijn een avond per week gedurende het seizoen. Dit loopt van september tot mei. Je hebt in principe een vaste avond. De meeste activiteiten zijn geen cursus; je leert jezelf de techniekekn aan, onder begeleiding van een ervarindsdeskundige of (oud-)professional.

Als een techniek op meerdere avonden wordt gegeven kun je, indien nodig, uitwijken naar dezelfde techniek op een andere avond. Dit kan natuurlijk alleen als er op die andere avond ruimte is voor een extra deelnemer, dus ga vooraf hierover in overleg met de begeleider van die andere avond.

De contributie van de KGW is 30 euro. De kosten voor een activiteit zijn 110 euro, plus een bijdrage in de techniekkosten. Deze techniekbijdrage hangt af van de activiteit en varieert van 0 tot 24 euro.

Workshops van 1 tot 6 dagdelen worden vaak in het najaar en in het voorjaar georganiseerd. Zie de beginpagina voor de details (KGW logo).

Betalingen kunnen via IDEAL of per PIN (tijdens inschrijven in het Fort), je kunt dan ook meteen na de betaling zien dat je de activiteit betaald hebt.

Onze sponsoren