2017 Bedank etentje

Zoals elk jaar worden de vrijwilligers van de KGW bedankt voor hun bijdrage aan de vereniging met een gezellig etentje. Dit keer had het bestuur de kantine van manege Bleijenberg gevonden, met catering. Dat was een héél geslaagde locatie, mede dankzij de leuke aankleding in Paastinten. Jammer dat de organisator Mieke Bogaard er niet bij kon zijn wegens ziekte; nog van harte beterschap, Mieke.

Zoals altijd werden vrijwilligers die afscheid namen van hun taak nog even in het zonnetje gezet. Voorzitter Paul had zich de nieuwste geluidstechniek laten aanmeten en zette eerst de speciale gasten op een stoel: Fred van Hessen en Marja Claassens, zij mochten vast zweten. Afscheid namen verder Sander Louw, die stopt met gitaarbegeleiding wegens verplichtingen elders in Nederland. Jammer, we verliezen onze jongste begeleider. Verder Aad Bijzet die vele jaren Koken Internationaal heeft begeleid en de coördinatie van de kookgroepen heeft getrokken. Hij heeft besloten om meer tijd uit te trekken voor zeilen en andere leuke dingen. En natuurlijk Menne Claassens, die jarenlang de bar draaide en ons altijd een pilsje  met de juiste schuimlaag wist voor te zetten.
Daarna de speciale gasten; eerst werd Fred tot Lid van Verdienste benoemd, voor zijn jarenlange inzet voor de keramiekgroepen en de club.
Daarna werd Marja in het zonnetje gezet. Iedereen kent haar als de kracht op de achtergrond, die al bijna sinds de oprichting de activiteitencommissie, de bardiensten en diverse Spelen met Textiel groepen heeft begeleid. Zij kreeg de Zilveren KGW Speld opgespeld en was zichtbaar ontroerd door dit blijk van waardering vanuit haar KGW.

Toen was het tijd voor het eten, een Indonesische maaltijd van Indonesia Indah uit Aalsmeer, die volgens kenners buitengewoon goed was klaargemaakt en dan ook prima smaakte. Nog een leuke attractie was de ruitershow die in de bak naast de kantine werd gegeven. De paarden en ruiters oefenden hun carrousel rijden voor de wedstrijd.

Na deze gezellige avond konden we met mooi weer huiswaarts. Deze locatie lijkt zeker voor herhaling vatbaar.

Foto's van Arend Mesman en Cor de Korte

Onze sponsoren