20180303_KGW-40jaar

KGW 40 jaar jubileum, ledenfeest in het Fort op 3 maart 2018.

Wat een geweldig feest hebben het bestuur en de evenementencommissie neergezet! Met weer een prachtige versiering van het hele Fort. De bartenders hebben de hele avond hun handen vol gehad. Bedankt, ook de mensen achter de schermen, voor al dit vrijwilligerswerk. 
Met 170 mensen was dit een van onze drukst bezochte feesten sinds jaren.
Na het openingswoord van onze voorzitter Paul in de centrale ruimte, bracht een echte diskjockey leven in de brouwerij; hij kreeg ook nog veel mensen aan het dansen. In de nissen kregen we andere activiteiten dan onze gewone. Allerlei Oud-Hollandse spellen, waar veel mensen enthousiast aan mee deden.
Michiel heeft zich de hele avond uit de naad gedraaid bij de bingo, aan het eind zlef tweetalig! Zijn "lieftallige assistente" Ruurdtje bleef maar nieuwe spelers werven. Er zijn veel mooie prijsjes weggegeven, met als topper een fles echte vliesbessenwijn uit hun eigen teelt.
Daartussendoor kwamen bladenvol met heerlijke hapjes. De mistery guest was een goochelaar, die in de entree boven en daarna aan de tafeltjes slimme trucs uithaalde in het volle zicht van zijn publiek.
Kortom: een jubileumfeest passend in de traditie van onze KGW!

 

 

  • 5 mrt. 2018
  • 26 foto’s

Onze sponsoren